Kajárpécért Érdeméremben részesültek


2020.

Németh Lajos

Kiemelkedő közösségi munkájáért. Több civil szervezet tagja. Gyakorlatilag településünk minden közösségi rendezvényén aktívan vesz részt. A Sas-hegyi emlékpark és Trianon emlékmű is az ő keze munkáját őrzi.

2019.

Horváth Roland

A Kajárpéci Sport Egyesület edzőjeként már 6 éve foglalkozik az utánpótlás nevelésével. Folyamatosan tartja az edzéseket, viszi a gyerekeket a Bozsik tornákra. Megszeretteti tanítványaival a sportos életmódot és a mozgást. A Bozsik korosztályú gyermekek folyamatosan nagyon szép eredményeket érnek el.

2016.

Kocsis Ferenc

A Kajárpéc SE elnökeként kiemelkedően sokat tett a helyi labdarúgó egyesületért, valamint a községi sportéletért. Kritikus helyzetben vette át az egyesület vezetését és sikerült pénzügyileg és szakmailag is megerősíteni a szervezetet. Sportvezető feladatai mellett mindig aktívan részt vett az egyéb közéleti eseményeken is.

2015.

Ferenczi Lajosné

Az iskolatitkári feladatai mellett mindig is aktívan részt vett a közéleti eseményeken, ezek mellett a községi könyvtár vezetője volt 40 éven keresztül, ami településünk kulturális életét alapvetően meghatározta

2013.

Kajárpéci Polgárőr Egyesület

Kajárpéc Község jó hírnevének öregbítéséért, a településen és a megyében végzett önzetlen közösségi munkájukért

és a település közösségi életének erősítéséért.

2012.

Németh Gyula

Tervező munkájával nagyon sokat segítette településünket a pályázati munkák során. A település képét alapvetően befolyásoló közterületek és épületek tervei egyaránt az ő nevéhez kötődnek. Többek között a kispéci és kajári faluközpont, a múzeum az orvosi rendelő.

Vikár Tibor

Megírta Kajárpéc történetét a kezdetektől az jobbágyfelszabadításig. Mindig szívesen áll rendelkezésünkre, ha múzeumi tárlatvezetésre kérjük. A Hatos-tölgy túra idején pedig immár hagyományosan vezetést tart a múzeumban az érdeklődők számára.

2010.

Kajárpéci Asszonykórus

Kajárpéc község jó hírnevének öregbítéséért, a településen végzett önzetlen közösségi munkájukért.

Jaffa Slágercsoport

Kajárpéc község jó hírnevének öregbítéséért, a település közösségi életének erősítéséért

2009.

Kajárpéci Vízirevű

Kajárpéc község jó hírnevének öregbítéséért, a településen végzett önzetlen közösségi munkájukért.

Kajárpéci Kézműves kör

Kajárpéc község jó hírnevének öregbítéséért, a településen végzett önzetlen közösségi munkájukért.

2007.

Domonkos László

Falunk szülötte. Kajárpéc történelmének és néprajzának kitűnő ismerője. Hosszú ideig a falu vezetésében dolgozva  Számos cikket és tudósítást írt községünkről, így öregbítve annak jó hírnevét. Jelenleg is tanácsokkal és ötletekkel segíti az önkormányzat munkáját.

Jankovits Béla

25 évvel ezelőtt jött falunkba. Evangélikus lelkészként összefogta a gyülekezetet, ezzel is erősítve Kajárpéc települést. A Kajárpécért egyesület egyik alapítótagja, A téli esték előadássorozat megteremtője. Számos rendezvény és megemlékezés szerevezője és résztvevője.

Mózes Miklós

Falunk szülötte. Igazi közösségi ember. Számos rendezvény szervezője és állandó résztvevője. Kajárpéc történelmének és néprajzának fáradhatatlan kutatója és ismerője. Az evangélikus egyházközség presbitériumának vezetője.

Dr. Pardi Éva

A falu orvosa. 25 évvel ezelőtt került községünkbe. Háziorvosként számos egészségügyi programba bevonta településünket, mindig lelkiismeretesen látta el feladatát.  A Kajárpécért egyesület egyik alapítója és jelenleg is elnöke a szervezetnek. Az asszonykórus alapítója. Számos rendezvény és megemlékezés szervezője és állandó résztvevője.

Zúgó Zoltán

Falunk szülötte. Ifjúkora óta tevékenyen részt vesz a község közösségi életében. Számos sport és kulturális rendezvény szervezője A Kajárpéci vizirevű vásári komédiáscsoprt egyik alapítója. Falunk jó hírnevét így szerte az országban, sőt már a történelmi Magyarország területés is öregbíti.